Politie zoekt brandstichter(s)

vrijdag 26 augustus 2016

Enschede - Vooral schuttingen en coniferen zijn laatste tijd doelwit van brandstichting in Enschede Noord.

De politie verzoekt bewoners van Enschede Noord alert te zijn op verdachte situaties. De laatste tijd vinden er meerdere (kleine) brandjes plaats. Vanmorgen, rond 3.00 uur stonden aan de Noord Esmarkerrondweg/Hoge Boekelerweg vier coniferen in de brand. Ook aan de Potsweg en omgeving hebben de laatste tijd meerdere coniferen vlamgevat door brandstichting. Afgelopen nacht is er een jongeman in de omgeving van de brand gezien die mogelijk meer weet van deze brandstichtingen. De politie wil graag contact met hem.

Zijn signalement:

- Blanke jongen

- Tussen 16 en 20 jaar oud

- Rond 1.85 meter lang

- Normaal postuur

- Midden blond sluik haar, (soort pispotkapsel, waarbij de haren in zijkanten met een midden scheiding naar beneden hing)

- Droeg blauw/turquoise T-shirt met opdruk

 

Wie weet er meer van de brandstichtingen? Meestal zijn, in de nachtelijke uren tussen 1.00 uur en 5.00 uur,  schuttingen en coniferen het doelwit.

Ziet u iets en vertrouwt u het niet? Bel meteen 112 en geef uw melding door! Heeft u iets gezien of weet u wie deze branden heeft gesticht? Bel 0900 8844 of vul het digitale  tipformulier in. Anoniem melden kan ook via Bel Misdaad anononiem via 0800 7000

 

2016387116 ^cw

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overdinkel | 112 alarmeringen Overdinkel | Goedkoop Tanken in Overdinkel | Supermarkten in Overdinkel | Weerbericht Overdinkel