Man overleden na onenigheid

donderdag 17 augustus 2017

Enschede - Op woensdag 16 augustus omstreeks 22.00 uur kwam er een melding bij de politie. Er zou een conflict in de woning aan de Kremersmaten in Enschede plaatsvinden. De politieagenten troffen een overleden man aan. De drie mannen die in de woning waren, werden aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de man. De politie heeft meteen een buurtonderzoek ingesteld en een speurhond ingezet. Vandaag wordt het buurtonderzoek voortgezet, net als het forensisch onderzoek in de woning.

De identiteit van het slachtoffer moet nog officieel vastgesteld worden. De drie verdachten wonen in Enschede en Hengelo en zijn  18, 27 en 23 jaar oud. 

De politie vraagt eventuele getuigen of personen die meer weten van dit incident of wat er gisteravond heeft plaats gevonden in en om de woning aan de Kremersmaten  en  nog geen contact hebben gehad met het rechercheteam om  contact op te nemen. Dit kan via 0900 8844, digitaal tipformulier  of anoniem via 0800 7000.  Een vertrouwelijk gesprek met een politiemedewerker kan ook via Team Criminele Inlichtingen op 079-3458 999. (https://www.politie.nl/themas/team-criminele-inlichtingen.html)

De wijkagent heeft vakantie maar het politieteam van Enschede is in de omgeving aanwezig en bereikbaar als aanspreekpunt voor eventuele verontruste buurtbewoners.

2017382231 cw

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overdinkel | 112 alarmeringen Overdinkel | Goedkoop Tanken in Overdinkel | Supermarkten in Overdinkel | Weerbericht Overdinkel