Poging overval slijterij

dinsdag 22 november 2016

Enschede - De politie is op zoek naar de dader die verantwoordelijk is voor een poging overval op een slijterij in de Burg. van Veenlaan in Enschede. De overval vond maandagmiddag plaats omstreeks 18.00 uur. Er raakte niemand gewond. De politie roept getuigen op zich te melden.

De dader stond bij de kassa achter een andere klant en had twee flessen drank in een plastic tas gedaan. Hij had zijn gezicht bedekt en dreigde de winkelier met een steekvoorwerp en wilde geld zien. De winkelier wist de man uiteindelijk de winkel uit te jagen. 

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van deze poging overval. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

2016571311     fdv

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overdinkel | 112 alarmeringen Overdinkel | Goedkoop Tanken in Overdinkel | Supermarkten in Overdinkel | Weerbericht Overdinkel