Politie zoekt getuigen van mogelijke straatroof

dinsdag 29 november 2016

Enschede - De politie zoekt getuigen van een incident in Enschede op zondagmorgen 27 november. Een 28-jarige Enschedeër liep letsel op wat mogelijk het gevolg is van een gewelddadige straatroof.

Na een melding troffen agenten de man rond 07:45 uur aan op de Deurningerstraat te Enschede. Hij was gedesoriënteerd, maar had geen zichtbare verwondingen. De agenten brachten de man naar huis. Omdat de man na enkele dagen nog steeds gedesoriënteerd was, werd hij onderzocht in het ziekenhuis. Daar bleek dat de man hersenletsel had opgelopen, wat te zwaar was voor een val van bijvoorbeeld een fiets.

Omdat de man zijn fiets (een matzwarte mountainbike van het merk Kreidler) en een aantal persoonlijke spullen mist, sluit de politie niet uit dat de man is beroofd. Dit is mogelijk gebeurd in de omgeving van de Deurningerstraat tussen 06:00 uur en 07:45 uur. De man droeg die nacht een spijkerbroek en een jas met een capuchon. Deze droeg hij over een petje.

De politie komt graag in contact met mensen die in de omgeving van de Deurningerstraat iets hebben gezien wat duidelijk kan geven over wat er met de man is gebeurd. Ook zoekt de politie de matzwarte mountainbike van het merk Kreidler. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.  

(lh)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overdinkel | 112 alarmeringen Overdinkel | Goedkoop Tanken in Overdinkel | Supermarkten in Overdinkel | Weerbericht Overdinkel