Man gewond geraakt bij schietincident

dinsdag 31 januari 2017

Enschede - De politie roept getuigen op zich te melden. Op dinsdag 31 januari 2017 omstreeks 2.39 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er geschoten zou zijn aan de Ruischenborchstraat in Enschede.

De gealarmeerde agenten troffen in de straat een personenauto met meerdere kogelgaten aan. Een 28-jarige gewonde man uit Enschede bevond zich in een woning in de buurt. Hij was daar opgevangen nadat hij de bewoonster had verteld dat hij was beschoten. De man verklaarde dat hij werd beschoten toen hij in zijn auto zat. De man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart. De beschoten auto is voor nader forensisch onderzoek weggesleept. Tevens wordt er een buurtonderzoek gehouden.

De politie wil graag met getuigen in contact komen die meer weten over dit schietincident. Zij kunnen bellen met 0900 8844,  tippen via digitaal tipformulier of een vertrouwelijk gesprek aanvragen met de Criminele Inlichtingen Eenheid 079 3458 999.

2017047671 ^cw

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overdinkel | 112 alarmeringen Overdinkel | Goedkoop Tanken in Overdinkel | Supermarkten in Overdinkel | Weerbericht Overdinkel