Dodelijk verkeersongeval Gronausestraat

zondag 26 februari 2017

Enschede - Agenten onderzochten zondagochtend 26 februari een eenzijdig ongeval. De bestuurder van een personenauto was tegen een boom gereden op de Gronausestraat en als gevolg hiervan ter plaatse overleden.

Rond de klok van 4.30 uur reden agenten naar de plaats van de melding, een verkeersongeval met letsel. De agenten die even verder op dezelfde weg reden waren snel ter plaatse. Daar troffen ze een zwaar gehavende personenauto met één inzittende. Met behulp van brandweer -en ambulancepersoneel werd het slachtoffer uit het voertuig gehaald. Deze hulp bleek vergeefs. Het slachtoffer, een 28-jarige man uit Enschede bleek aan zijn verwondingen te zijn overleden.

Getuigen hadden het voertuig kort voor het ongeval zien rijden uit de richting van het centrum. Even verderop begon de auto te slingeren en raakte door onbekende reden een boom aan de rechterkant van de weg. En waren geen andere voertuigen bij betrokken. De specialisten van de dienst verkeersongevallenafhandeling (VOA) hebben ter plaatse het ongeval onderzocht.

 

2017090494 RV

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overdinkel | 112 alarmeringen Overdinkel | Goedkoop Tanken in Overdinkel | Supermarkten in Overdinkel | Weerbericht Overdinkel