Man aangehouden met mes en munitie

dinsdag 22 augustus 2017

Enschede - De politie heeft maandagavond 21 augustus na een korte achtervolging op de Broekheenseweg een 37-jarige man uit Enschede aangehouden op verdenking van overtreding van de wet wapens en munitie. De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Surveillerende agenten zagen die avond rond kwart over elf op de Schukkinkweg een auto met hoge snelheid rijden en besloten daarop de bestuurder te controleren. Toen ze de auto volgden, reed de bestuurder nog steeds erg hard en bereikte snelheden van rond de 120 km/u op weggedeeltes waar 60 km/u is toegestaan. Nadat agenten de bestuurder een stopteken konden geven, stopte hij op de Broekheenseweg. Toen zij hem en zijn auto controleerden, troffen ze een uitklapbaar mes aan en een hoeveelheid munitie (patronen). De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Tevens had hij nog een  geldboete open staan van enkele honderden euro’s.

Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Enschede voor verhoor en verder onderzoek.

 

 

 

2017389970

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overdinkel | 112 alarmeringen Overdinkel | Goedkoop Tanken in Overdinkel | Supermarkten in Overdinkel | Weerbericht Overdinkel