Pizzakoerier beroofd; politie zoekt getuigen

dinsdag 22 augustus 2017

Enschede - In de nacht van maandag op dinsdag even over 24.00 uur is een 20-jarige vrouw die als pizzakoerier werkzaam was, beroofd van de portemonnee die ze bij zich had. De beroving vond plaats op de Bourdonstraat in Enschede. Twee van de drie verdachten zouden gedreigd hebben met een vuurwapen of iets wat daar op leek. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer stond even stil met haar bromfiets op de kruising Hofstedeweg en de Bourdonstraat. Zij zag dat er drie mannen uit een personenauto stapte. Zij droegen allemaal een shawl voor hun gezicht. Twee van hen dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De mannen dwongen haar geld af te geven en vervolgens gingen zij er in hun auto vandoor.

De auto die werd gebruikt is vermoedelijk een Audi (5 deurs) voorzien van het Duitse kenteken BOR-ID92. Onderzoek wees uit dat deze kentekenplaten al eerder gestolen zijn. Eén van de daders had blanke huiskleur, gemillimeterd haar en was ongeveer 1.80 lang.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De portemonnee, een donkerblauwe canvas portemonnee met een “10” er op geschreven, is vooralsnog niet terug gevonden. Indien deze door iemand wordt aangetroffen, dan heeft de politie er belang bij. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2017390008 ( fdv)

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Overdinkel | 112 alarmeringen Overdinkel | Goedkoop Tanken in Overdinkel | Supermarkten in Overdinkel | Weerbericht Overdinkel